06-38043915 jale.simsek@kpnmail.nl

Coaching

  • Intervisie
  • Supervisie
  • Opvoeding
  • Re-integratie

Intervisie voor teams met name in zorg en welzijn. Hoe ga ik om met cliënten? Mensen met een andere culturele achtergrond. Inzicht in overdracht en tegenoverdracht.
Ik begeleid teams op de inhoud. Waar lopen ze inhoudelijk tegenaan? Ik reik instrumenten aan waar teamleden gebruik van kunnen maken.

Kosten: in overleg.

Supervisie: voor mensen die in de zorg en hulpverlening zitten. Waar met mensen wordt gewerkt, ontstaat er in de verbinding een beroepsblindheid. Je blik en kijk op een cliënt kan worden beinvloed door de sfeer in je team; de organisatiecultuur waardoor je je niet vrij voelt om zo zuiver mogelijk naar mensen te kijken aan wie je hulp dient te verlenen.

In Individuele sessies of in groepsverband (niet meer dan 5 mensen) kan ik je op weg helpen contact te maken met je eigen inzichten; je potentie en je visie. Je krijgt handvatten uitgereikt hoe je in het dagelijks werk, jezelf kan blijven zonder dat je uit verbinding gaat met je teamleden en de organisatie.

We lichten de 3 dimensies van uitvoering uit:

  1. uitvoerend niveau
  2. werken in een team
  3. werken in een organisatie


Kosten: in overleg

Bel of mail gerust voor informatie: 06- 38043915 of gebruik e-mail formulier rechts.

Opvoedingscoach
Onze kinderen leven in een andere tijd dan wij. Daarnaast is vaak weinig tijd om ons bezig te houden met de opvoeding van onze kinderen doordat de samenleving steeds meer van ons vraagt. We komen dan in de knel en weten het niet meer zo goed met onze kinderen.

Of we nu willen of niet, we dragen allemaal onbewust, onze eigen onafgemaakte dingen over op onze kinderen. Omdat we zelf hier niet van bewust zijn, komen we in conflict met onze kinderen. Bijvoorbeeld, als je zelf nooit grenzen hebt gekend als kind of te veel grenzen hebt gehad, kan dat effect hebben op je houding jegens je kind. Een kind ziet jou dingen doen en begrijpt het vervolgens niet waarom je daar moeilijk over doet. En zo zijn er talloze voorbeelden te noemen.

Van deze coaching kan je verwachten dat ik meekijk naar wat jouw klachten zijn en waar jij als ouder tegenaan loopt. Natuurlijk ook waar je partner tegenaan loopt. We zoeken naar de oorsprong en de kern van je problemen in de opvoeding.

Kosten: in overleg

Re-integratie coach
Mocht je ondersteuning nodig hebben bij een burn out en je bent verwezen naar een arbo- arts, kan je ook een beroep op mij doen. In Amsterdam heb ik contact met diverse arbo-diensten die naar mij verwijzen. En je mag zelf ook een suggestie doen aan je arbo- arts.

Samen zoeken naar de oorzaak van je burn out en maken een plan zodat jij je, op jouw tempo kan herstellen en je eigen balans terug kan vinden.

Bel voor informatie of laat de arbodienst met mij bellen.

Ook werkgevers kunnen een beroep op Jale Simsek doen.

Doel is, de werknemer weer in zijn of haar eigen energie te brengen, door de oorzaak aan te pakken zodat de burn out niet meer terugkomt.

Kosten: in overleg.

Je kunt voor verschillende coachingstrajecten een beroep op me doen.

Bel of mail gerust voor informatie: 06- 38043915, of gebruik e-mail formulier rechts op deze pagina.